Lentestormen met TheCrowd.

Nou mag ik er ook wat over schrijven, want de rest van de Lenteinhetonderwijs trekkersLO-Logo-150x150 heeft mijn mail eindelijk gekregen en net als ik enthousiast gereageerd op de samenwerking.
Frans Droog en Willem Karssenberg hebben er trouwens ook al over geschreven, dus ik kom er netjes achteraan hobbelen.

logo_the-crowdVorig jaar riep Patrick Vaanhold dat het misschien handig was om eens te zien of de verschillende onderwijsinitiatieven wat meer zouden kunnen samenwerken.
Na steeds schuiven van afspraken heb ik vrijdagmiddag eens met de vereniging in oprichting #TheCrowd om tafel gezeten.

 

De kenniscarrousel van Lenteinhetonderwijs gaan lekker meedraaien met de Eventstorms van TheCrowd. Een van de weinige eisen die ik gesteld heb, inspiratie en kennisdelen in de carrousel is gratis, dus je hoeft geen lid te worden van TheCrowd.
Ook gaan we proberen de mooie voorbeelden die gedeeld worden ook op lenteinhetonderwijs te blijven plaatsen.
Daarnaast zou ikzelf ook wel iets samen willen met de onderwijziger site…want ook dat is een onderdeel van Onderwijslente maar eigendom van alle onderwijsmensen.
Hoe een en ander vorm gaat krijgen zien we vanzelf wel, in elk geval is er dit weekend flink vaart gezet met Kenniscarsousels/Eventstorms in het Noorden en Oosten van Nederland.
De data zijn nog niet bekend, maar Twitter is wel weer zo krachtig dat zelfs Frank van Hout van het Frieslandcollege aangaf graag gast locatie te zijn. Mij lijkt het prachtig als ook een MBO instelling en meer MBO en HBO mensen aansluiten bij de lente en de storm.

Voor #TheCrowd heb ik al aangegeven eens een handen uit de mouwen middag te willen geven voor WordPress Bloggers, wat en hoe…daar zijn al een paar positieve reacties op (in het kader van de kennis deling doe ik dat belangeloos en is alleen een locatie van belang)
Daarnaast zou ik ook iets willen doen met presentatie vaardigheden…..als we dan toch dik gaan samenwerken wil ik best leuke dingen doen, in mijn “vrije tijd” dus dat zijn weekenden en avonden!

De eerste de beste die nu weer begint te mekken dat ik geen in het onderwijs werkend docent ben, krijgt van mij de huidige woedende sneeuwstorm opgestuurd!
Sterker..ik ben dat gezeur eigenlijk zat….alsof zelf bloggen, edubloggers, onderwijslente, onderwijziger, onderwijswijven.. niks met onderwijs te maken hebben… allemaal in eigen tijd van eigen budget. Er bestaan onderwijsclubs die niks doen en toch veel geld vangen.

Eén reactie

  1. hear, hear, heel mooi. en nu nog samenwerken met RAIN en de International Reading Association 😉 Een onder-onsje. mannen hebben ook humor 😉

Reacties zijn gesloten.