Lekker snel is niet altijd lekker.

Op zondag lig ik meestal een boek te lezen op de bank, ter ontspanning, dus een thriller, detective of scifi boek. Bij heel lekkere leesboeken is het jammer dat ze uit zijn en kunnen ze me dus ook niet dik genog zijn. Volgens mij lees ik van mezelf gewoon snel, heb eigenlijk nog nooit gemeten hoe snel en wil dat eigenlijk ook niet weten. Saaie kost als beleidstukken maak ik minder saai en handzamer door erbij te schrijven. Ofwel op een papier dat er naast ligt, lekkerst is echter gewoon op de geprinte vellen zelf.  Naar aanleiding van een opmerking van een collega, die zijn series van TV door een geschreven scriptje 25% sneller kijkt, ben ik eens gaan spitten op internet. Niet voor mezelf, vind het niet zo zinvol.
Volgens mij is zap reader een sneller lees online programma, maar kost je vervolgens wel tijd om teksten te kopieren en plakken. Wat is de winst?
ZAP Reader
Ook sneltypen is niet mijn ding. Moet eigenlijk wel weer eens wat meer proberen blind te typen, maar ja of je het dan nog terug kunt lezen?
Over het sneller TV of DVD’s kijken kon ik niets vinden, vreemd?

Blogged with the Flock Browser

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.