Lekker belangrijk…

Ik ga vanaf morgen naar mijn werk.

Afgelopen vrijdag had ik een netwerkoverleg in Hoogeveen. De plek waar ik was, is een bedrijfsverzamelgebouw waarin ‘kleintjes’ tegen een redelijke prijs een eigen kantoor kunnen huren.
Mensen kunnen gebruik maken van de faciliteiten die er zijn (keuken, toilet, internet). Er is ruime parkeergelegenheid.

Toen ik vertrok, bleef ik even rondkijken op de verdieping en vooral kantoor 24 vond ik echt te mooi om er niet eens over na te denken.
Kort gezegd……ik heb bij thuiskomst gebeld, gemaild en alles in orde gemaakt.

Vanaf morgen heb ik dus een kantoor, een werkplek.
Voordeel is,  naast het feit dat ik een soort van ‘trots’ op de volgende stap ben, dat je ook thuiskomt van je werk. Ik merkte dat ik ook de avonden en de weekenden vaak ‘nog effe’ aan de slag ging
Vaak werkte ik ook dagen alleen op mijn kamertje en kwam alleen even voor koffie of lunch naar beneden. Geen mensen zien en spreken maakt dat je ook wat opdroogt als het om nieuwe initiatieven gaat.
In Drenthe is mijn netwerk nog mager en ik ken nog niet zoveel mensen om eens even mee te sparren.

Om 14.00 uur morgen teken ik het huurcontract
Ik ga vanaf dan naar de Parmentier in Hoogeveen, ik ga naar mijn werk.
Kom eens langs (als ik er ben)

3 reacties

  1. Wat goed! Snap de keuze helemaal! Aan de ene kant fijn, dat thuiswerken, maar alles loopt door elkaar en dat is soms ook onrustig. En met andere ondernemers kunnen sparren is ook prettig. Ik kom wel eens koffie drinken!

  2. Gefeliciteerd met deze naar mijn idee goede beslissing! Aanspraak, netwerken, gezelligheid en een mooi stukje fietsbeweging van ongeveer 30 minuten. Al met al een gezonde keuze voor geest en lijf!
    Veel plezier op- en met je nieuwe stekkie!

Reacties zijn gesloten.