Kriebels, managementconferentie Domburg

Nee, ik ga geen reclame maken voor de CVI Community, alhoewel….een beetje meer foto’s en gevulde profielen zou niet verkeerd zijn. Ook zou het een beloning zijn voor de mensen achter die schermen…onze programmeur Ferdi en mijn werkgever die dat toch allemaal faciliteert (mijn tijd incluis).
Wat er zo mooi is aan het Consortium voor Innovatie, is het lef om dingen uit te proberen en anders te doen. Welke grote partij durft het nu aan om een vakantiepark af te huren, organisaties een huis te laten bestieren en te laten vullen met eigen presentaties?
Een onvoorstelbaar mooi programmaboek waar de ROC’s en AOC’s die er niet instaan nog jaren spijt van hebben. Een paar van de grootste ROC’s in Nederland zijn er gewoon niet bij met een huis..onvoldoende inspiratie?
Het gastcollege ROC Zeeland, dat echt alles uit de kast haalt om te laten zien dat Zeeland gastvrij is en dat het daar goed toeven is. Leerlingen die al maanden bezig zijn met de voorbereidingen.
Mooie is, er hebben zich dik 1000 mensen ingeschreven en 99,8% van hen zijn gewoon betalende deelnemers. Extraatje, als je een organiserend huis hebt, mag je de hele midweek gebruik maken van dat huis, dat zijn goedkope heisessies!
Man, wat ben ik benieuwd naar het verloop van de conferentie, onze presentatie waar Willem Karssenberg en ik al weken online en 1x offline over bezig zijn, het optreden van een bekende Zeeuwse band die niet Blof heet en No Mercy heeft.
Ach, en die paar mensen die het zo’n beetje organiseren Addy, Annemarie, Ellen, Willem, Ilona en Kimmerly ….makkie toch.
Geintje…die zijn goud waard!
Op naar Zeeland met de anno 2011 spreuk….LUKTIE en ENERGIE!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.