Komkommertijd, opvoedtips en lifehacking?

Bij de link opvoedtips op lifehacking ging ik me direct afvragen wat het een met het ander te maken heeft.
Ik ben in de veronderstelling dat Lifehacking handig omgaan met informatie en je tijd inhoudt. Ook structuur en organiseren van je dagelijks leven zal daar dan wel bijhoren. Als je lieve kinderen hebt die luisteren en helpen in het huishouden, houd je meer tijd over om leuke dingen te doen.
Ik betrap mezelf er op dat er soms blogposts zijn op mijn weblog die niet passen bij het thema van de weblog, onderwijs en ICT. Probeer dat dan onder te brengen in vreemde categorieen als TGIF, Komkommertijd en Reflectie. Misschien toch handiger om er een tweede Blog bij te nemen en (belangrijker) dat te doen bij een andere provider omdat WordPress bijvoorbeeld geen javascript toe laat.
Wie heeft er ervaring met meerdere blogs tegelijkertijd? Werkbaar?

Blogged with the Flock Browser