Komkommertijd 2: Zomergasten

In komkommertijd is het zomergastentijd. Al jaren is dat voor ons een soort toewerken naar het eind van de vakantie. Lang niet altijd vind ik de gasten en de uitzending interessant, maar toch blijf je zitten.
Niemand ligt volgens mij zo onder vuur als de presentator van zomergasten, dit jaar Jelle Brandt Corstius. Van mij krijgt ie een kans.
Vanwege de rechten (geloof ik) wordt zomergasten niet bij uitzendig gemist geplaatst. Niet getreurd je kunt bij Youtube je eigen Youtubegasten channel maken, alhoewel ik me afvraag of dat nou heel interessant is.
Vanavond is Maarten ‘t Hart aan de beurt…ben benieuwd of een schrijver en bioloog die met zijn proefschrift over het doorkruipgedrag van de driedoornige stekelbaars mij kan boeien 🙂

Eén reactie

  1. Ook van mij kijgt Jelle een kans. Hij is gelukkig niet zo nadrukkelijk aanwezig als presentator, maar laat zijn gasten tot hun recht komen. Gisteravond werd hij in de loop van de avond steeds beter vond ik. Het was een mooie uitzending gisteren met Maarten t hart. Ik kijk uit naar de combi Erwin Olaf – Jelle Brandt Corstius. Reuze benieuwd hoe de dynamiek tussen die twee heel verschillende personen zal uitpakken.

Reacties zijn gesloten.