Knipoogje naar Winkwaves

Mijn e-mail loopt over van de persberichten over social media voor het onderwijs. Ik kan me heel goed voorstellen dat dat op dit moment voor veel ontwikkelaars een hot item met toekomstmuziek is.
Al een tijdje ben ik lid van het Winkwaves schoolplein, prima tool om met name de betrokkenheid van ouders bij de school te stimuleren maar ook voor bijvoorbeeld de Medezeggenschapsraad, ouderraad onderling. Scheelt heel veel mail lijkt mij.
Natuurlijk als klas ook handig, mooi afgesloten om de eerste stappen met Social Media in een beschermde omgeving te zetten.

Winkwaves Kenniscafe was al bekend op andere plaatsen en zie nu dat onderwijs ook op grotere schaal (na een pilot) gebruik kan maken van Winkwaves schoolplein (kenniscafe lijkt me voor basisonderwijs ook not done…kinderen horen niet in een cafe :-))
Ga er eens kijken….de basisversie is gratis (volgens mij) en tegen betaling kun je het uiterlijk laten aanpassen en hopelijk ook het lettertype….ik zie namelijk Times New Roman en vind dat een draak van een lettertype voor websites…maar ja wie ben ik.