Kijken of het lukt…..50 reacties

Ondanks dat ik geen verjaardagvierder ben, moet ik er dit jaar aan geloven…ik vier op 16 oktober mijn verjaardag en ja de 50e.
Nou kom maar op met de wensen dan :-). Ik vier het ook thuis met een goed fout feest, inclusief Karaoke.. fouter kan het niet.
Vanmorgen kreeg ik al een prachtig cadeau van Willem Karssenberg (andere post laat ik dat zien) en staat er al een pakketje van @tantetootje…helemaal uit Friesland.
Als het dan moet…dan maar goed! Zegt het dus voort….ik wil hier op de weblog 50 wensen….goed of slecht……kijken of me dat gaat lukken.
Zegt het dus voor 1 keer voort!

42 reacties

 1. Dag Karin, collega Edublogger, edutweep en mede-vriend(in) van het CvI,
  van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Iets meer dan 4 uur te vroeg. Maar morgen ben ik zo’n beetje de hele dag offline. Zelfs waarschijnlijk geen tijd om via Foursquare in te checken @Wilfred’s Home. Heb zelfs een blogpost in het vooruit geschreven.
  Maar ik dwaal af. Maak er een mooie dag van, en laat salute tutti je maar lekker verwennen. Heeft ie al een levensgrote chocoladen Sarah gemaakt? Veel plezier met de rest van je leven. Nu wordt het pas echt leuk, heb ik begrepen van mijn onlangs 50 jaar geworden zusje. Ik zie je bij het Edublog diner. Dan heffen wij het glas.

 2. hoi Karin

  Alvast van harte gefeliciflapteerd met je 50ste verjaardag!

  Ik hoop dat je een levensgrote Sara in de tuin krijgt *evil grin*

  Maak er een mooie dag van!

  ook namens Nononono,
  groetELS

 3. Beste Karin,

  Van harte gefeliciteerd met je 50 jaren. Een passend kado zou een set watervaste stiften zijn, maar daar ga ik niet aan meewerken πŸ™‚ Een hele fijne avond toegewenst van een eveneens bijna 50-jarige (nog 10 dagen…)
  Martin de Fockert
  (van die bordenboer)

 4. Hoi Karin,

  Gefeliciteerd jonge meid! zal ik maar zeggen want je bent net iets jonger dan ik. Ik zou er maar een flink feest van maken, daar kun je weken op teren. Veel plezier!

 5. Jemig Karin, alweer 50? πŸ™‚

  Gefeliciteerd!!!!!

  Veel plezier met karaoke, te zien en volgen via Twitter en Blip ? πŸ˜‰

  Marcel

 6. Hoi Karin,

  Gefeliciteerd met je 50ste! Je bent van een goed bouwjaar (ik ben in aug ook 50 geworden ;)). Veel plezier!! Geniet ervan.

  ps we hadden pas een discussie, Abraham weet waar de mosterd vandaan komt…hoe zit dat eigenlijk met Sara’s?

  groet Peter.

 7. Gefeliciteerd!

  Maak er een leuke dag van en lekker meezingen met die karaoke!!!

  Tot snel!

  Groet, Janneke en alle andere bespeakers!

 8. Karin

  Vanuit een regenachtig Los Angeles gefeliciteerd met je verjaardag.
  Zolang je zo blijft in nieuwe ICT-ontwikkelingen als nu het geval is zul je wel Jong blijven!
  Groet,

  Haye van der Werf

 9. Wij hangen hier alvast stiekem de slingers voor je op, om je morgen te verrassen! Alvast gefelicitaart meid, maak er een mooi onvergetelijk feest van!

  Groet
  Florina
  (van die klaprozen en dieren)

 10. Gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Maak er op zijn minst nog 50 mooie jaren van. Fijne dag!!

 11. Gefeliciteerd meid! Enneh, je zou het echt niet zeggen hoor. πŸ™‚ Veel plezier morgen, geniet van alle welverdiende aandacht en op naar de volgende 50! Maar misschien kun je maar beter geen opnames bij de karaoke maken. πŸ˜‰ Tot twitters, tot Blood en tot gauw bij het Edubloggersdiner.

  Groetjes,
  Annet

 12. Tja als heel edubloggend Nederland jou feliciteert, dan kan ik niet achterblijven. Binnenkort naar de 50+ beurs? Je mag er nu gratis in…. Nee hoor, het is een prachtige leef-tijd. Ik weet er alles van! Van harte en een fijne dag.

 13. goh… ik wist helemaal niet dat wij van hetzelfde bouwjaar waren…
  gefeliciteerd met deze mijlpaal Karin! πŸ™‚

  (zelf heb ik rond mijn verjaardag in augustus overal mijn geboortedatum weggehaald…)

 14. Gefeliciteerd met je 50e!

  Zolang je nu maar niet, zoals de buurvrouw een paar huizen verderop afgelopen weekend deed, een avond met karaoke gaat organiseren waar de hele buurt van kan meegenieten, dan komt het wel goed. πŸ™‚

 15. Via deze weg wil ik je natuurlijk nogmaals feliciteren.
  Nog maar 50 jaar en je hebt er een eeuw opzitten.

  Van harte.

 16. Karin gefeliciteerd, 50 felicitaties is een mooi kaso, ik hoop voor je dat ze er snel zijn.
  Er komt natuurlijk wel een reportage van je feest met foto’s op je weblog.
  groeten Jaapsoft

 17. Ook ik sluit me aan bij de felicitaties leef je uit bij karaoke hou je niet in, gooi het eruit!!!(tip: this is my live!) tot twitters
  Groetjes inabel

 18. Hoi Karin, de allerbeste wensen vanuit Breukelen toegewenst!
  Op naar de volgende 50 in goede gezondheid

  Peter

 19. Hoi karin, ik zit hier op mijn 1tje in een kamer randje Las Vegas. Als ik er voor zou voelen, zou ik mijn kapitaal inzetten om iets moois voor je te kopen πŸ™‚ Je zult moeten wachten tot ik in Bryce ben en dan vind ik zeker iets afschuwlijks voor op de koelkast. Als ik dit schrijf is je verjaardag helemaal vamn start, beetje vroeg mogelijk, maar toch. Een fijne dag.

 20. Dag Karin. Graag doe ik mee aan het bereiken van 50 wensen hier. Via Twitter heb ik je vannacht gefeliciteerd, nu hier nogmaals. Ik vind het heel leuk je via de social sites te kennen en zo nu en dan in real life tegen te komen. Ik ben jouw leeftijd al heel lang voorbij en mij is het prima bevallen om boven de 50 te zijn. Wens jou dat ook toe. Fijne dag en tot edubloggersdiner.

 21. Ha Karin,
  Van harte gefeliciteerd, maak er een gezellige dag van (maar dat zal wel lukken) en leef je lekker uit! (karaoke:-))

 22. Hoi Karin,

  Met deze ben je net over de helft. Dus nog een keer gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!

  Groetjes,
  Monqiue

 23. Hoi Karin,
  Ik ben nummer 27 om je te feliciteren. Ik ben collega van die andere bordenboer. Fijne dag vandaag en wie weet kom je nog eens een tekening maken met de goede “pennen” op mijn digibord πŸ™‚

  Linda Humme

 24. Ha Karin,

  Ik doe mee! Op naar de 50 reacties… Van harte gefeliciteerd; het wordt er alleen maar leuker op na je 50e [ervaring]. Het regent buiten, dus zorg dat het binnen warm is en zing het dak eraf vanavond. Met groet,

  Rieneke

 25. Salute donna Catharina, wat een eerbiedwaardige leeftijd! Laat, met het stijgen der jaren, niet het oorspronkelijke kind in je ook ouder worden. Dan zullen er nog vele bonnes annΓ©es volgen.

 26. Waar Twitter al niet goed voor is…..
  Van harte met je 50ste verjaardag, zo’n gedenkwaardige dag mag niet vergeten worden, veel plezier met het hele foute feest!
  Onze connectie… Geen idee…
  Maar ik heb wel iets met bordenboeren en -boerinnen en ga watervaste stiften per definitie uit de weg.
  Denk zomaar dat jij daar ook wel achter staat!
  Fijne dag!
  Inge

 27. Gefeliciteerd en welkom bij de club, Karin!
  Was het gezellig?
  Hartelijke groet, Carla

 28. Hoi Karin,

  Zo te zien, ben ik nummer 32. Voor mij al weer bijna 12 jaar geleden dat ik 50 werd, maar ik herinner me dit feest nog als de dag van gisteren. Ik hoop dus dat het voor jou zo’n geweldig feest wordt, dat je vandaag de rest van je leven zult herinneren.
  Mijn hartelijke felicitaties dus en geniet van deze feestelijke dag en mijlpaal in je leven.
  Een hele fijne dag!
  Groet,
  AndrΓ©

 29. Natuurlijk wil ook ik je nog langs deze weg feliciteren!
  Eigenlijk vond ik aandacht op m’n eigen weblog al heel wat, maar je wilt natuurlijk 50 reacties, en die verdien je ook absoluut.
  Volgende uitdaging: op je 60e 600 reacties!
  Moet kunnen toch?
  Geniet ervan en op het edublogdiner mag je al het witgoud laten zien!
  http://www.youtube.com/watch?v=M_Hw4sghHYI

 30. Had het al via twitter gedaan, maar wist niet dat je ook op deze manier aan een recordpoging bezig bent.

  Van harte. Welkom in de club van 50+.

 31. Proficiat Karin,

  mijn eerste herinnering aan jou is dat ik je herkende op de managementconfenentie in Noordwijkerhout als een twitteraar.

  Ik zal straks even goed fout een biertje uit blik op je 50e verjaardag drinken!

 32. Ha Karin,
  http://www.youtube.com/watch?v=CxjVewSpgYY
  En nogmaals van harte gefeliciteerd met dit mooie begin van de rest van je leven.
  Geniet van je ‘foute feest’ al hebben wij je een paar vrienden ontfutselt. 1 is al in Vegas zijn verdriet om het gemiste feest aan het compenseren…
  Have fun!
  Ellen

 33. Hoi Karin,
  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
  Maak er een knallende dag van!
  groeten,Gabien

 34. Hoi Karin,

  Van harte gefeliciteerd hoor. Vijftig is een mooi getal. Ik wens je nog een hele foute en fuivende dag!

  Groeten Michel

 35. Hoi Karin, gefeliciteerd!

  En nog minstens 50 erbij πŸ˜‰

  Cheers!

Reacties zijn gesloten.