Kennispodium participatie via technologische innovatie.

Ik kwam er gewoon te laat achter, maar LinkedIn is dan weer goud waard en ik sta nu in de lijsten voor volgend jaar bij call for proposals.
Voor mij is, nu ik de inhoud en doelgroep bekijk, dit een mooie en eens andere bijeenkomst dan ik gewend ben. Op 2 december is Aldith Hunkar de dagvoorzitter van het door ITpreneurs georganiseerde kennispodium (is het een conferentie?)
[Tijdens het Kennispodium wordt technologische innovatie gekoppeld aan maatschappelijke thema’s als inburgering, zorg en welzijn, re-integratie, sociale activering, integratie en onderwijs. Technologische innovatie heeft hierbij betrekking op bijvoorbeeld mobiel leren, (serious) games, social networks, wiki’s, virtuele werelden, e-learning, web quests, hardware (zoals robots, iPad, iPhone) etc.]
Ik zie wel bekende namen tussen de sprekers maar ook veel onbekende namen. Mooi programma en lekker gevarieerd. Ook bij de parallelsessies zie ik wel anders dan andere dingen staan,  (wil eigenlijk Menno van Hasselt wel eens in het wild zien :-))
Als nou de  de mensen die de parallelsessies verzorgen mij niet frontaal doden met een zenden presentatie.. blijf ik in overweging houden om volgende week naar Ahoy (auw Rotterdam) te trekken kennis op te doen en wie weet wel te delen. Paragin heeft namelijk een paar mooie producten/projecten die zich expliciet op de reintergratie, arbeidsparticipatie en herintreding richten. Misschien heb ik wel ergens toegang toe om te laten zien.

Eén reactie

  1. Mocht je (toch) op het Kennispodium zijn, dan beloof ik je plechtig dat ik niet alleen zal zenden. Ik verzorg daar geen sessie, maar sta slechts in de stand van de CED-Groep. Ik zal je voorstellen aan mijn collega’s (netwerkuh!)en wie weet kan er iets moois tussen CED-Groep en Paragin ontstaan.

    groeten,
    Paul

Reacties zijn gesloten.