Kennen jullie ze al? Cyberouders

Via LinkedIn kwam ik in contact met de projectleider van de Cyberouders en heb als moeder van 3 kids (ja ja, jongste heeft de basisschool al meer dan 6 jaar achter zich gelaten) gesolliciteerd bij de Cyberouders. Omdat het weer niet mee zat, is de eerste train de traineravond een stukje opgeschoven maar de planning is gemaakt en ga ik vanaf februari als Cyberoudertrainer af en toe op een basisscchool ouders begeleiden op de digtale snelweg zodat zij weer andere ouders kunnen begeleiden. Met name de insteek van de organisatie om niet alles dicht te timmeren maar juist dingen bespreekbaar te maken en mediawijsheid ook bij ouders op de agenda te krijgen maakt dat ik er zin in heb. Wil je meer weten of een ouderavond op school reserveren?
Trouwens, leuke is dat Jeroen Gerth, mediapedagoog ook een Cyberoudertrainer wordt….eerst digitaal oefenen voor je echt ouder wordt 🙂 en daarmee is ook het Noorden van Nederland geen Cyberwees.
Noot na: Jeroen corrigeerde me en terecht….train de trainers Cyberouders trainen dus…

2 reacties

  1. Ja leuk he! :-D.. kleine correctie. Ik was in de veronderstelling dat wij trainers zijn voor cyberouders. Wij vervullen namelijk zelf niet de rol van cyberouder, maar leidt ze juist op als trainer. Zo heb ik het althans begrepen :-).

  2. @Jeroen, oeps gelijk heb je en aangepast natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.