Karinblogt 5 jaar!

Omdat ik niet zo van de statistieken ben en ook niet echt bijhoudt wanneer wat gebeurde, zou dit feestje er bijna bij inschieten.

Vandaag 18 november 2012, bestaat karinblogt 5 jaar.

5 jaar geleden (de datum is wat verwarrend) begon ik met dit weblog omdat ik mee wilde eten bij het Edubloggersdiner. Toen was het hebben van een weblog nog een voorwaarde.
Ooit begon ik te schrijven om docenten op de hoogte te houden van ontwikkelingen op internet, met name tools die je zou kunnen inzetten.
Nu ik niet meer IN onderwijs maar VOOR onderwijs werk is de doelgroep wat breder en  kan ik me soms heerlijk uitleven met de TGIF (Thank God it’s Friday).
Natuurlijk heb ik periodes minder of niet geschreven, ook weet ik waarom dat was, wat dat betreft is een weblog echt een soort internetdagboek.

Ondanks het feit dat er soms geroepen wordt dat Bloggen uit is, blijf ik lekker doorgaan.
Mijn schrijfstijl is eigener geworden, soms moet er wel eens gepraat of gebeld worden, om recht te breien.
Natuurlijk zou bloggen helemaal geen zin hebben als niemand de posts las, dus hierbij wil ik ook alle lezers en vooral reageerders bedanken!!

Mag ik een blogsverjaarswens uiten?
Reageer eens op deze post, wat kan er beter of anders?

13 reacties

 1. Zo leuk KArin, om dit blog te lezen, gefeliciteerd. En ik geniet van wat ik lees, al langer dan vandaag en véél korter dan vijf jaar, ook lang niet altijd, maar wel regelmatig en met veel plezier. Wat er beter kan, geen idee nu, ik kom even op je feestje binnen en ga daar lekker nu niet over nadenken. Wie weet later eens, of wie weet ook wel niet 😉

  Fijne dag!

 2. eerst maar een gefeliciteerd. Ik lees je met plezier. Leuk om te lesen wat voor mooie dingen er kunnen, ook leuk om je ergernissen te lezen over alles wat vastegeroest zit.

  kan niks bedenken dat beter moet. sorry.

 3. Gefeliciteerd. Het hoeft niet anders. Het hoeft niet beter. Blijf zoals je bent. Dat wwarderen we.

 4. Proficiat!!! Ik lees vooral je tweets (met veel plezier) en je blog minder. Maar ik heb de indruk dat je veel mensen helpt door te bloggen en kennis te delen. Blijf doen wat je doet!!

 5. net zo als de meeste reacties hier onder .. blijf gewoon wie je bent …. en PROOST na de plop

 6. Gefeliciteerd Karin. Al vijf jaar, dan mag ik nog even. Maar mede door jouw blogs en reacties richting mij ben ik zelf ook actiever gaan bloggen. Leuk. Op naar de tien?!

 7. Van Harte Karin! Er kan niks beter of anders. Er MAG niks beter of anders. Het is jóuw blog, en iemand die vindt dat het anders of beter moet, moet hier gewoon niet komen. Ik lees jouw blog, juist omdat je JIJ bent. Je stijl van schrijven, je openheid en eerlijkheid, je mening waar je voor uit komt en altijd toelicht waaróm je ergens zó over denkt, je kennis en expertise: het is voor mij zo waardevol en leerzaam om te lezen.
  Vaar je eigen koers en lezers die dat tegenstaat, moeten in hun eigen bootje stappen en lekker gaan varen.
  Ik volg jouw bootje!

 8. Van Harte!

  Beter kan niet want het is een zeer persoonlijk blog, dus het is wat jou bezig houdt. Persoonlijk zou ik het wel leuk vinden als je ook weer wat schreef over oplossingen die anderen waar jij komt hebben gevonden op problemen als: ELO, presentieregistratie, documentenbeheer en noem maar op. Maar ga vooral zo door op deze manier, ik lees je met veel plezier!

 9. Allereerst gefeliciteerd Karin! Ik ken je als een kritisch observant én kritisch deelnemer, en dat spreekt ook uit je blog. Wat dat betreft hoef je dus niets te veranderen!

 10. Wat een leuke reacties!! dank allen. Stimuleert om zo door te gaan dus!

 11. 5 jaar nog maar? Ik heb het gevoel dat ik je al veel langer lees. Nog gefeliciteerd!

Reacties zijn gesloten.