Jing, dat had ik nou nog nodig

Op de Mac kon ik met Paparazzi wel een website “fotograferen” maar screencasts (filmpjes om te laten zien hoe je iets op je PC doet, bijvoorbeeld als instructie) kon ik nog niet maken. Op de Windows machine heb ik ooit een schoolcadeautje gezet Captivate, maar dat gebruik ik eigenlijk nooit.
Nu heb ik Jing gedownload (voor zowel Mac als Windows beschikbaar). In mijn rechterbovenhoekje staat nu een zonnetje te schijnen en kan ik met een druk op de knop een foto (formaat zelf te bepalen) of videootje maken. Na het maken van de opname kan je het resultaat direct uploaden en wordt de gekopieerde embed code direct plakbaar op je blog of in de mail. Mooi…..en nu even testen of de code ook werkt in WordPress:

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Screencast … ik dacht dat ik jou daar ook bij zou horen?! Of toch niet? Ik zie enkel jouw zonnebloemen en je joepiekreet. En voor dit eigenste moment: geniet van het bankhangen voor je tv met je boek naast je!

Reacties zijn gesloten.