Je kunt niet overal zijn I&I conferentie jubileum

Vanavond was het feestje ter ere van de 20e i&i conferentie die morgen en donderdag gehouden wordt in Lunteren. Volgens mij was het er gezellig en verwachtten de aanwezigen een reunie achtige sfeer. Alles van afstand volgen is ook wel eens leuk.
Vorig jaar gaven we er een presentatie en ik ben er ook wel eens illegaal een dagje geweest, volgens mij zelfs wel eens als Apple vertegenwoordiger. Mooie is dat er daar volgens mij docenten en natuurlijk mensen met een hart voor ICT in het onderwijs rondlopen. Natuurlijk zoals gewoonlijk ook een heel hoog netwerk en ons kent ons gehalte.
Ik feliciteer I&I met het jubileum en hoop dat iedereen veel leesplezier heeft aan de i-canon die voor deze gelegenheid uitgegeven wordt.  Ik wacht met smart op het gesigneerde exemplaar…want die spaar ik inmiddels.
Voelde me vereerd een bijdrage te mogen leveren aan de i-canon..en zal deze binnenkort ook hier publiceren…denk namelijk dat het schrijfsel wel reacties oproept….Sure we can!