Jazz….coupletten en refreinen.

Afgelopen weekend zijn we op Texel bij JazzontheWaves geweest, waarschijnlijk verschijnt daar as we write een verslag van bij mijn keukentafellief.
Ik ben geen Jazz fan, wel de makkelijk toegankelijke variant van Jamie Cullum, maar niet qua muziekstijl in z’n algemeen
Een bezoek aan Texel is ook een bezoek aan mijn ouders..  dus het nuttige met het aangename verenigen.
Gisteravond werd ik erg blij van het enthousiasme van de mannen van Jungle by Night
Het zijn rijzende sterren die een top performance leveren.
Daar maakte mij gisteren de hele muziekstijl geen bal uit, ze maakten me blij met hun enthousiasme!
Helaas,  moest ik bij Rob van de Wouw (het tweede optreden van die avond) afhaken.
Echt…ik heb het geprobeerd….maar ik trek het niet als muzikanten weinig contact maken met het publiek en hun ding doen. Daarnaast heb ik vanuit een akkefietje in het verleden een vreselijke hekel aan elektronische echo’s in muziek.
Het laatste optreden (daarvoor kwam ik) was van Gare Du Nord, wat een heerlijke club. Prachtige zangeres en werd acuut latent verliefd op de sexy sax man Paul Ensink van de band

Waar ik bij muziek graag de lijn in een stuk wil horen….couplet…refrein, ben ik daar zelf met schrijven een ongelooflijke kluns in.
Mijn brein schiet alle kanten op en ik ben zelden in staat om in een keer helder en duidelijk te formuleren wat ik nou wil zeggen.

In een blogpost mag dat, dat hoort  bij mij als blogger. Maar in een formeel document (dat wat ik nu aan het pogen ben te schrijven voor de intake van de Master Leren&Innoveren) kost me dat onvoorstelbaar veel moeite.
Dan heb ik echt strenge leermeesters en meesteressen nodig en dan krijg direct ook weer de pest aan die mensen…want ik moet telkens schrappen aanpassen en opnieuw beginnen.
Dat maakte dat ik vanmiddag extra bewondering had voor iemand als Wilfred Rubens, wiens boek e-learning trends en ontwikkelingen vorige week zaterdag uitgekomen is (ja ik heb een gesigneerd exemplaar)
Naar aanleiding daarvan was er deze week een Fastmovingtargets uitzending waarin Wilfred Rubens, Jelmer Evers, Willem Karssenberg en ik bevraagd werden door Erwin Blom.
In onze Google hangout zag het er trouwens heel anders uit dan de uitzending die uiteindelijk verscheen op youtube
Afijn….mij hoor je niet klagen dat ik me verveel…..maar hoe toon ik alles wat ik deze week geleerd heb nou aan?