Ja, ik ben een lui wijf..over goede doelen

Vorige week waren 2 collega’s bij de kick off van Team Kenteq die weer de berg op en af gaan fietsen in de Alpe d’Huzes. Zo knap dat mensen die berg op gaan fietsen (minstens een paar keer) met als motto Opgeven is geen optie. De verdiende gelden zijn bestemd voor de strijd tegen kanker. Toen ik ook nog eens de prachtig mooie en ontroerende blogpost van Charles Stork las, besefte ik wel dat ik een onvoorstelbaar lui wijf ben.
Zo was ik ook vrijdag  in Etten Leur bij P3transfer en zij gaan samen met teamleden van ROC  West-Brabant de Roparun lopen, Team 77 Midden Brabant, zocht natuurlijk ook nog sponsors…of we wel even wilden opschieten 🙂 Tuurlijk!
Beter een team sponsoren voor zulke prachtige initiatieven dan een advertentie in de krant lijkt mij.
En ja…ik blijf een lui wijf…zittend aan tafel, glas wijn…potje pinda’s…en maar tikken.
Alle actievelingen lopend, fietsend of op een andere manier Toi, Toi, Toi RESPECT!!!