IT conferentie sfeerimpressie dag 1

Omdat het mijn presentatie dag was had ik niet echt een programma om bij andere workshops aanwezig te zijn, vandaar een sfeerimpressie over de eerste dag. Voor de thuisblijvers misschien wel aardig.

De Keynote van Willem Vermeend en even later Hans Appel zijn uitgebreid beschreven. Ik had Hans Appel al eens gezien dus niet echt nieuw op sommige delen na. Wat praatte hij hard zeg.
De rondes begonnen mooi op tijd, onze eerste presentatie in de lagerhuis opstelling. Even wennen want waar ga je staan en naar wie kijk je. Volgens mij geen slechte presentatie, gevoelsmatig liep het lekker vlot en gelukkig kregen we het uur vol. Tweede ronde: Grassroots in 2007, hoe en wat nu verder, maar mooiste was: we hebben als ROC de derde prijs met Grassroots Awards binnen gehaald.

Derde ronde: meer een pimp your doos dan een pimp your course. Leuke presentatie samen met Joel Bruijn van Midden Brabant in een veel te vol hokje met de reeds eerder genoemde dozen.
4e Ronde, daarover later meer. Sharepoint portal bij Alfa college.
Eten, drankje, nog meer drankjes……2 uur naar bed. Nou hoop ik weer dat ik geen gekke dingen tegen de verkeerde mensen gezegd heb. Heb wel een mooi speldje van ROC van Amsterdam gescoord. Vandaag meer activiteiten en eens echt aan het werk.