IT Conferentie Maastricht: Voorvlaaien 4

250659_724_1158743088390-welkom_in_maastricht.jpg
Kan beginnen met de voorpret, mijn lijstje ligt ingevuld, presentatie (op een haar na) klaar, de Pimp your Course effe lekker opgepimpt Joel……kijk nog even, hand-outs klaar (ook lekker gepimpt)

De afsluiting is dit jaar zo anders dat wij er geen mededelingen over kunnen doen.
Wie of wat zal het zijn? Minister Plasterk met Fokke en Sukke Grappen of 1.1 miljard en een gratis boek?
Mies Bouwman met een revival van 1 van de 8? De Maastreechter Staar, Bernard Fransen de voorzitter van mijn CvB die roept wij het wel een keer willen organiseren (neeeee….niet doen, dan moet ik thuis slapen).
Misschien gewoon een lokkertje omdat veel mensen na de laatste ronde al snel weg willen, BLIJVEN dus anders ga ik met de reis naar Amerika aan de wandel.

Oh ja, in het kader van de voorpret: mensen die mij kennen waren de vorige IT conferentie blij dat ze me bij de dovendisco konden dumpen, niet meezingen, alleen dansen. Nu zie ik een Cafe Chantant It’s your song.
Oproep aan allen: als ik richting het podium loop: HOU ME TEGEN dat is beter voor de volksgezondheid. Ook als ik zeg dat ik dokter Bernard prachtig ten gehore kan brengen, me gauw terugduwen naar mijn stoel want dan heb ik 2 biertjes op (of meer). Alhoewel 1 keertje Paradise by the Dashboard light????