IRL Connect, weet waar ze wonen

Daarnet even getest en mezelf op de kaart gezet in IRLConnect. IRL (In Real Life) Connect is een mengvorm tussen Google Earth, Twitter of Facebook met een eigen tweetachtige omgeving. Geloof dat ik het een beetje zo zou moeten omschrijven. Als (nu nog dmv invite) een account hebt, vul je je profiel in en zet jezelf op de kaart. Je ziet dan direct welke mensen in jouw omgeving via Facebook, Twitter of IRLConnect zichzelf op de kaart gezet hebben. Vriendjes maken en in een Twitterachtige omgeving babbelen. Je kunt ook kiezen (als je Twitter koppelt) om je IRL berichten direct in Twitter zichtbaar te maken. Moet zeggen dat ik het even wennen vind maar ook heel grappig. Je kunt nu zien waar je digitale contacten wonen en wie weet er even een bakkie gaan halen.
Aan de andere kant word je wel weer geconfronteerd met je eigen Media(on)wijsheid. Ik woon in het echte leven in een huis in een straat en in een stad, wil ik wel dat de hele wereld weet dat ik daar woon? Ik zag de maker Frank Schuil net verhuizen naar Miami šŸ™‚ Levert IRLConnect al zoveel op?
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je ervan houdt om zulke dingen uit te proberen. Vanzelfsprekend ben ik er al bekenden tegengekomen.
irlconnect1

EĆ©n reactie

Reacties zijn gesloten.