IPON Woensdag…..Post 1, de MIN

Vandaag voor het eerst in heel lange tijd (volgens mij was 1985 mijn laatste keer) OP een beursstand bij IPON 2012 gewerkt. Nou ja OP…ik was er meer niet dan wel….maar toch.
Onze eerste presentatie begon gisteravond al met slecht nieuws: Remco Pijpers kon niet van de partij zijn. Volgens mij komen veel luisteraars op namen af, dus sommigen van de bezoekers hadden pech. Gelukkig wilde Pauline Maas het deel van Remco graag overnemen, dus dat probleem was getackeld.
Bij de start van de presentatie bleek dat onze buurvrouw van het theater naast ons, op de speaker in ons theater stond uit te zenden. Na de woorden iPad, Apple TV wist ik dat Marieke van Osch echt de hulp van Steve uit de Appelhemel had aangeroepen.
Dat zijn geen lekkere starts van een presentatie, die wat mij betreft NOOIT meer (nou ja morgen) in deze IPON setting gaan en mogen plaatsvinden.
Volgens mij wordt er door de deelnemers en presentatoren elke keer geklaagd dat de hokjes aan de zijkanten rondom de beursvloer ongeschikt zijn om een verhaal te doen. Je kunt de presentatoren wel uitrusten met microfoontjes maar de (excuse le mot) de KUTHERRIE van Muse bij een bordleverancier…knalt keihard over alles heen. Daarnaast is de centrale presentatie ruimte ook soms in gebruik en is er dus niet overheen te schreeuwen.
Nu zojuist de presentatie van morgen aangepast….veel plaatjes en tekst…lees maar zelf en kijk vooral veel plaatjes en video’s.
Lieve IPON….naast het feit dat er GEEN open draadloos internet is….bedenk iets anders….dan maar 7 minuten presentaties in de centrale ruimte de hele dag door of veel Silent Speeches….maar dit is ondoenlijk!