Ipon dag 1…mooie momenten

Allereerst felicitaties aan Skoolmate voor de IPON award (tsja waar ben je anders tester voor). Trouwens wel heel leuk om ook de vreugde en het enthousiasme van die club te zien….DOORGAAN ZO!. Weet dat het heel hechte team lekker in de kroeg zit om het te vieren.
Natuurlijk ook felicitaties aan de andere winnaars en complimenten aan de uit onderwijsmensen bestaande jury, moeilijke keuzes.
Daarnaast dank aan SLB/SLIM met name Charles Stork, een Tweetup (ruim 25 mensen) en een foto, dus weer handen geschud met volgers en gevolgden. Mooi cadeautje gekregen…wireless presenter….DANK!
Ach en weer een TOP Teachmeet….met goede berichten dat het breder en vaker en specifieker kan en mag. De eerste ideetjes zijn op de achterste rij ontstaan…waarbij direct verontschuldigingen aan de aanwezigen vanwege het onbedaarlijke gelach..maar ja..mag op een Teachmeet.
Kortom…goeie dag vanuit de positieve kant bekeken….veel gelachen en weer zoveel mensen niet gesproken…maar morgen is er weer een dag.

Oh ja….ik kwam niet aan de nano presentatie van 2 minuten toe…..dus mijn verhaal….kijk eens bij de CVI Community en word lid! Ons cadeautje aan CVI en het in het zonnetje zetten van de programmeurs moet even wachten tot april dus