Inpakken en wegwezen dankzij vakantieveilingen

Gisteravond laat werd ik in Twitter attent gemaakt op vakantieveilingen.nl. In no time zat ik vol in het veilingen spel. Na aanmelden staan er op de voorpagina drie aflopende veilingen van bijvoorbeeld Relaxarrangementen in luxe Sauna huizen, overnachtingen in luxe kasteeltjes, maar ook de standaard instinkertjes van hotelbonnen (jeweetwel goedkoop slapen met ontbijt, maar verplicht eten in datzelfde hotel…dat is niet echt goedkoop). De kick zit ’em er eigenlijk in een ander op het laatste moment te overtroeven en net goedkoop genoeg uit te zijn voor een joepie gevoel. Natuurlijk ga ik niet op een driedaagse cruise of een dagje sportief fitnessen. Maar heb mijn liefje wel verwend met een hotelovernachting in Kasteel Geulzicht, mijn dochter met een 3 nachten verblijf in een 4 sterren hotel en kan een jaar nadenken waar ik die hoteloverbachting van 22 euro in een Fltecher hotel ga doorbrengen. Ik aas nu toch nog op zo’n beauty arrangement…maar meer dan 50 euro voor een dag alles erop en eraan hoef je niet uit te geven, als je maar kien bent. Trouwens voor diegenen die denken dat je geld zwerft of een kat in de zak koopt…nope. Na gewonnen veiling heb je direct een e-mail met een link naar jouw keuze van betaling. Na betaling ook weer direct de voucher of bevesting in je mail. Sterker nog..voor ik betaald had had ik al mail van Kasteel Geulzicht dat ik mijn eigen verrassing kon uitbreiden. Duur avondje…alhoewel…50 euro voor 3 overnachtingen in een 3 of 4 sterren hotel…mwah.

2 reacties

  1. Hi Karin,

    Leuk stuk! Geweldig ook dat je ons gevonden hebt via Twitter. Hopelijk vind je het goed als we een stukje citeren op ons eigen blog? Komt natuurlijk een linkje bij.

    Groet,
    Robin – VakantieVeilingen.nl

Reacties zijn gesloten.