Infofilter, he he eindelijk rust

Ik heb een account aangemaakt bij infofilter en hoop dat vanaf vandaag mijn avondeten niet meer verstoord wordt door een lieve mijnheer of mevrouw die mij een pensioen, stroom of levensverzekering wil aansmeren. Je kunt na aanmelden zelf in je profiel voorkeuren aangeven welk soort bellers je wilt blocken. Ook direct-mail en enquetes staan in de infofilter om voorkeuren in te stellen. Deze dienst bestaat al sinds 2007, maar was hem nog niet tegengekomen.
infofilter_logo.gif

Eén reactie

  1. Al weer een hele tijd geleden heb ik me ingeschreven bij deze dienst en daarmee dus uitgeschreven van allerlei telefonisch ongemak. Het werkt goed. Hééél af en toe belt er nog wel eens een bedrijf met mooie aanbiedingen. Maar een korte opmerking over dat ze in overtreding zijn omdat ik aangemeld ben bij infofilter én een geheim nummer heb (dat heb ik overigens helemaal niet, maar dan kunnen ze niet zeggen dat ze mijn nummer uit een telefoonboek hebben) voldoet meestal om ook dat bedrijf uit mijn omgeving te bannen.

Reacties zijn gesloten.