Inbox2 beta, wauw dat is handig

Via Twitter gezeurd om een invite en vanmorgen getest. Inbox2 is een online box waar je al je contacten en mail in een keer binnenhaalt en updates, berichten en mail kunt lezen. Ook kun je er documenten en notities uploaden en neerzetten. Heel erg handig, alles op een plaats en zelfs mail beantwoorden kan vanuit Inbox, keuze van mailadres is daar te maken. Heb net mezelf als Hyver en als Gmailer een bericht gestuurd. Komt gewoon aan.
Ik heb nog 8 invites te vergeven, heb dan je email adres even nodig.
inbox2beta

12 reacties

 1. Ik zou graag een invite ontvangen op phyrrr@gmail om Inbox2 uit te proberen. Alvast bedankt!

 2. Hoi, ik was het al op Twitter tegengekomen vanmorgen, maar had even geen tijd om uit te zoeken wat het nou was. Klinkt interessant, dus als je nog een invite over hebt….

 3. Hi Karin, ook ik heb hier en daar al iets gelezen over Inbox2 en wil het graag uitproberen. Dus een invite is welkom. Mijn e-mail adres heb je al, toch?

 4. Hopelijk heb je nog een invite over, kan in ook als ik niet thuis de orde in de chaos bewaren.

 5. Hey Karin,

  Heb je nog een invite over van Inbox2 voor een slow reader?!

  Till next poken!

  Michiel

 6. Ik ben al aan het stoeien geweest met de uitnodiging en heb een werkend account, maar ….. zie alleen maar m’n Gmaiil en verder niets, ondanks dat ik verschillende accounts heb toegevoegd. Zou ik ook de twitterberichten moeten kunnen zien?
  Ontgaat mij iets of is dit gewoon nog omdat het een alfa versie is?

 7. @Henk, ik neem aan dat de makers dit lezen (zie ergens een reactie). Mijn contactpersonen zijn meegekomen en ik heb 3 mailaccounts werkend. Nadeel is dat ik alleen mijn eigen tweets zie en da’s niet je van het. Alle begin is moeilijk denk ik 🙂

Reacties zijn gesloten.