Ik ga op reis en neem mee….


Vandaag maar even wat spullen bij elkaar gezocht en aan de laders gehangen. Omdat ik van plan ben veel verslagen te schrijven en foto’s te maken sleep ik nogal wat mee.
BankBook, fototoestel, IPod, Wereldstekker (’t zal je gebeuren, heb je alles mee kun je alleen geen stroom trekken), USB stick met de presentatie (ook al in Blackboard en Slideshare natuurlijk maar niets aan het toeval overlaten). Mijn telefoon inmiddels vanmorgen uitgerust met een extra geheugenkaartje van 1 GB voor video’s en foto’s voor MobyPicture en Flickr, een kaartlezertje dat er standaard bij zat om de spullen ook nog eens op de Mac te zetten. Natuurlijk ook de koptelefoon mee om gratis met huis te bellen want Skype staat inmiddels ook wakker op de BankBook. Vooral mijn paspoort, tandenborstel en onderboxen niet vergeten, alhoewel die laatste twee kun je ook gewoon kopen in Manchester.