Ik ga op reis en ik neem mee….

Al een heel klein beetje in de vakantiestemming aan het komen dus even mijn favorieten doorgebladerd voor checklists. Nu ben ik helemaal geen lijstjestype, in de supermarkt kom ik er 9 van de 10 keer achter dat het boodschappenlijstje nog op tafel ligt, dus vakantielijstjes laat ik aan een ander over. Vond echter wel een paar vakantielijstjes sites. Die van Samoon is handig want na inloggen geef ik aan waar ik heen ga en hoe en waar ik in slaap, dan wordt de lijst gewoon gemaakt. De lijst kan ik opslaan en printen. Grappig is dat ik opgaf met z’n tweeen te gaan (man/vrouw) en keurig bij de medicijnen de melding van vorbehoedmiddelen 🙂
Ook wel  aardige sites zijn Enikneemmee, Meenemen.nl, Tsjeklist (die stuurt je ook een mailtje met geheugensteuntje of je boodschappenlijstje).
Ach er zal nog wel een lijstje van vorig jaar in onze Google docs hangen en we gaan niet zo ver weg dat een onderbroek daar niet te koop zou zijn.
Ook de handige zinnetjes voor op de camping heb ik niet nodig…maar ja je kan niet weten he?

Blogged with the Flock Browser