Ik doe wel mee hoor

Volgens mij is het twee weken geleden (de eerste mail erover was in elk geval op 18 februari). Irene (verwondervrouw) stuurde me een vraag in dm op X: heb je zin om mee te doen met een nieuwe website RocktheBlog.nl ?

Initiatief: het ondernemen van actie zonder hier door anderen toe aangezet te worden.
– (plan) het bedenken van een nieuw idee of plan en het ondernemen van stappen om dit idee of plan te realiseren;

Niet dat ik me verveel ofzo, maar bloggen is gewoon leuk en met iemand samen iets opzetten is ook leuk. Gewoon van Scratch af aan een website over Bloggen starten is toch gaaf?

Eerder nam ik het initiatief voor de onderwijswijven en het onderwijsmoment. Onderwijsmensen op weg helpen met bloggen en herinneringen met elkaar delen in het onderwijsmoment (als tegenhanger of liever gezegd aanvulling op MijnMoment).

Nieuwe dingen doen is gewoon leuk en eigenlijk is het delen van kennis op een plek ook heel mooi. Natuurlijk zijn er miljoen websites en weblogs over bloggen, maar toch blijft het leuk. Wie weet leer je nog iets.

Initiatief dus.
Irene en ik kennen elkaar al een aantal jaren, maar hoofdzakelijk online. We hebben elkaar in elk geval nog nooit bewust opgezocht. Ik meen me te herinneren dat we elkaar een keer gezien hebben bij de Blogpraat borrel, maar ik kan me vergissen.
Als het gaat om de schouders eronder zetten, een idee omzetten in een werkelijk product en zelflerend, dan lijken we wel op elkaar.

Ik sloot me dus op de 18e februari aan bij het intitaief RockTheBlog.nl om een website over bloggen, tips, ervaringen en misschien later ook meer uitleg en zelfs iets trainingachtigs.
Irene is van de look&feel en de achterkant. Ik schrijf gewoon lekker posts.
Dat ligt ook een beetje aan jou de nu meelezende blogger, wat zou jij wel willen weten?
Waar kunnen we over schrijven?

In elk geval heffen we vandaag het virtuele glas op het initiatief van Irene (en ik doe mee).
RockTheBlog is live!

Eén reactie

  1. Jaaaa… we hebben elkaar inderdaad toen ontmoet in Utrecht… Hebben we nog samen een sigaretje gerookt buiten, weet je nog??

    Ik hef het glas graag met je mee!! Cheers! Op de goede afloop…

Reacties zijn gesloten.