I&I conferentie, een onverwacht dagje in Lunteren

Vereniging i&i
Gisteravond laat in Twitter de vraag, heb je morgen wat te doen? Dat hangt er bij mij momenteel vanaf, kies voor het leukste zonder nut te overwegen.
Vanmorgen 8 uur een sms: Gefeliciteerd u heeft 1 entreebiljet gewonnen, we bellen zo. Nu ben ik even vergeten te vragen of ik naam mag noemen van deze lieve sponsor, dank aan the distiguished Apple Educators, met name Helikon
Om 9 uur dus fluitend in de auto naar De Werelt in Lunteren. Onvoorbereid (ach wat geeft het gebeurt me regelmatig) naar een voor mij onbekende conferentie, (schijnt VO te zijn van oorsprong). De eerste sessie is hieronder al beschreven. Voor het eerst geen ROC maar gewoon Karin Blogt op mijn nekhanger, leuk.  Kwam daar edubloggerhap bekenden tegen maar ook gek genoeg voor het eerst mensen die mij wel kennen, maar die ik niet ken. Blogvolgers dus (daarover later nog een post).
Wat mij eigenlijk het meest opviel was her en der het hoge Apple gehalte. Standaard maar wel heel gezellig de alle bekende leveranciers, alle Elo’s, Dell (speciaal voor hen: ik wil dat lieve kleine Delletje), Notebooks voor studenten, digiborden clubs, SLIM en de uitgevers van digitale leermiddelen.
Ook Kennisnet was rijk vertegenwoordigd en leuk genoeg nu andere gezichten (andere doelgroep dus).
Gezellige sfeer en over de verschillende activiteiten volgen meer posts.
Nogmaals dank voor dit leuke uitje naar een besneeuwde Veluwe.

Blogged with the Flock Browser