iDiDiD (spreek uit als I did it), beter gezegd tried it


Via Twitter een VIP uitnodiging te pakken gekregen van iDiDiD. Als je hier je ID aanmaakt kun je alle contacten van Twitter, Hyves, maar ook fotosites en video’s (via een embed code dus overal vandaan) hier inplakken. Eigenlijk is dit dus de verzamelplaats van al je online contacten en ID’s. Als je daarmee klaar bent kun je lid worden van allerlei groepen (dat heb ik nog niet uitgezocht) en ook iDiDiD gebruikers zoeken. Jammer wel is dat ongevraagd mijn contacten van bijvoorbeeld Hyves zichtbaar worden en zij er niet eerst toestemming voor moeten geven. Zou dit wat worden? Jammer dat mijn leeftijd weer te zien is. Vraag me ook af of dit dus voor mezelf en wat anderen zien? Volgens mij mijn visitekaartje waarin de links naar de netwerken staan.
Ik hou jullie op de hoogte (heb nog niets gevonden mbt invites).

Blogged with the Flock Browser

Eén reactie

  1. Dat klinkt interessant. Ik wil ook wel zo’n account. Mocht je er dus nog eentje over hebben… denk aan mij… : )

Reacties zijn gesloten.