I teach, therefore you learn, or do you?

Op de weblog the box of tricks van Jose Picardo vond ik onderstaand prachtig filmpje over onze manier van aanbieden van onderwijs. Dit keer niet het ophemelen van de “net” generatie maar een veranderde wereld die om het anders aanbieden van onderwijs vraagt.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6AWYIit1uNk&hl=nl&fs=1]

4 gedachten over “I teach, therefore you learn, or do you?”

  1. Leuk en goed filmpje. ga ik ook weer wat mee doen.
    Ik ga morgen voor m’n 3e prothese het ziekenhuis in. Dan is de rollater bijna helemaal ingbouwd en kan mijn grootste wens in vervulling gaan zoals
    “veel lopen met mijn 1e rechtstreekse kleinkind” ( nr 9 ) in de rij, omdat ik een man met 3 kinderen had getrouwd. Willemijn en Ties ( mijn eigen zoon) verwachten hun 1e. Ik wordt nu rechtstreeks BEPPE. Nou Karin jammer dat we elkaar de laatste keer bij de BB dag niet even hebben gesproken. maar dat komt zeker wel weer.
    See You
    Fokje

Reacties zijn gesloten.