Hopeloze dochter zoekt kamer

Per 2 mei ga ik stage lopen in een super leuke praktijk in Lelystad, maar laat het nou zo zijn dat ik me een beetje vergist heb in de reis tijd. Die neemt namelijk 2 en een half uur in beslag of te wel 150 minuten of 9000 seconden. Dat is een hele reis! die dan om 6 uur ‘s ochtends begint! Dat zie ik niet zitten omdat naast mijn stage nog behoorlijk wat aan extra werk gedaan moet worden.

dus bij deze de vraag: Wie heeft of weet er voor mij een kamer, of kost en inwoning. Het gaat om een periode van 9 weken. (tot 4 juli) weekenden zal ik niet aanwezig zijn. En overdag dus duidelijk ook niet! De plaats moet lelystad of Almere zijn. zodat mijn reistijd met ongeveer 2 uur verminderd wordt! Het mogen geen oude vieze mannetjes zijn die een jong studentje denkt te scoren want ik ben al bezet. Een kamer met tralies lijkt me ook niet alles! verder niet erg veel eisen!!

Dusss pleaseee!! help!!