Hope Relay, Hollen, Fietsen, Wandelen of strompelen voor het goede doel!

Ja nu moet ik echt weer aan geloven, de vakantie zit er op.
Vanmorgen keurig in de rij naar Zoetermeer om de 9 tot 5 molen weer in te stappen.
Natuurlijk zijn er nog veel collega’s op vakantie en waarschijnlijk vanwege schoolvakanties nog meer mensen aan Het Nieuwe Werken, vanwege oppasproblemen.
Gelukkig liggen er mooie dingen te wachten om vol op te pakken. Volgende week mogen we 3 dagen aan het werk met de Onderwijscollega’s in een 3e leergang onderwijs.
Daarnaast zijn we intern een “weer terug naar school” evenement aan het organiseren, waar alle onderwijs collega’s elkaar kunnen bevragen over waar ze mee bezig zijn en waar we elkaar kunnen helpen.

Mooiste (dat had ik even gemist voor de vakantie) is de actie van Samsung die de Hope Relay App aanbiedt in de app storen (android) en iPhone en als je deze NU download kun je tot het einde van de Olympische spelen geld inzamelen voor het goede doel. Voor elke kilometer die te voet of per fiets wordt afgelegd, maakt Samsung een euro over naar het goede doel KlasseContact.

[KlasseContact zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen via een laptop, camera en online verbinding weer aanwezig zijn in de klas. Het maakt daarbij niet uit of zij thuis zijn of in het ziekenhuis. Zo kunnen deze kinderen weer lessen volgen en in contact blijven met hun klasgenoten. KlasseContact is een initiatief van KPN en onderdeel van het Mooiste Contact Fonds waarmee KPN maatschappelijke initiatieven ondersteunt die gericht zijn op het stimuleren van sociaal contact.]

Effe downloaden en hollen maar, ik zie liever een melding dat je 10 kilometer voor het goede doel liep dan een runkeeper melding…trouwens….kan toch beiden?