Hoe moet dat dan?

Via de weblog van Patrick Koning kwam ik op de site Hoemoetdatdan.nl, een site vol video’s met daarin uitleg van zaken hoe je het doet. Dus nu geen tekst steek a in b en verbind dan de dwarstukken aan elkaar. Je kunt uit heel veel onderwerpen kiezen. Natuurlijk kun je je eigen video’s daar ook uploaden en zo delen met de rest van de vragers hoe iets moet. Storend is natuurlijk de reclame, maar als je een donatie doet, kun je de site zonder reclame bekijken. Meerwaarde? Misschien omdat het gerubriceerd staat dat je een hoe moet dat dan video eerder vindt dan op YouTube.
Ik ga eens zoeken naar hoe moet ik een tent opzetten zonder ruzie te krijgen en hoe maakt je asperges schoon en hoe zet ik een nieuwe stekker aan mijn lamp oh ja en hoe unlock ik een gsm.
hoemoetdatdan

Trouwens tijdens het schrijven hoorde ik steeds gespetter en wat gebabbel, site stond nog open en er werd een eitje gebakken.

Blogged with the Flock Browser