Hink Stap Sprong …eerst Kerstmis vieren.

Terwijl de Kerst rock door het huis schalmt, de vaatwasmachine weer rondje draait en alles klaar is voor “het Kerstdiner”, nog even een blogpost.
Allereerst, leesvoer…..Caroline Geurtsen   heeft gisteren 27 gastbloggers laten vertellen hoe zij Kerst ervaren.
Prachtige verhalen, recht uit het hart en heel persoonlijk. Neem er even de tijd voor, ook mijn post over het kribje van Gijs staat er tussen.

Wij hebben dit jaar geen kaarten verstuurd, zelfs (of juist) geen digitale.
Wanneer ik met veel volgers op Twitter, LinkedIn contacten en Facebook vrienden mijn mailbox doorkijk, valt een Kerstgroet van mij amper op. Waarom zou je trouwens al je LinkedIn contacten met 1 druk op de knop een in een Prettige Feestdagen wens, reclame boodschap verpakte bericht sturen?
Een andere manier om wensen te delen ….ben je edublogger?
Schrijf een blogpost waarin je terugkijkt op 2012 en vooruitkijkt naar 2013. Als je in de titel Hink-stap-sprong opneemt, dan verzamel ik ze op edubloggers.nl …zo kun je ook je wensen delen.
Straks hebben we een huis vol  (9 stuks) familie waar wij (na regelmatig oefenen) lekker voor gaan koken. Het voordeel van iemand die er verstand van heeft naast je te hebben, maakt dat we eigenlijk niet zo heel veel meer hoeven doen, de mise en place is dus cruciaal.

Ik wens je heel fijne Kerstdagen….

Eén reactie

  1. Tuurlijk ben ik te laat voor een kertwens.
    Maar ja daar doe ik ook niet zo aan
    Wat houd edu-bloggers precies in?

Reacties zijn gesloten.