Het leren van de toekomst

Als Edublogger ben ik uitgenodigd bij een bijeenkomst om mee te denken over het project Het leren van de toekomst.
[Leren van de Toekomst: In het voorjaar van 2010 gaan twee samengevoegde bovenbouwgroepen tijdens elke les gebruik maken van de nieuwste technologie. Gedurende een voortraject proberen verschillende scholen uit het hele land allerlei devices uit. Met deze ervaringen wordt een lesmodel voor de drie weken ontwikkeld. Tijdens de drie weken wordt de normale lesstof behandeld en worden kinderen nauwlettend in de gaten gehouden: de leerdoelen van deze drie weken moeten immers wel behaald worden!] bron

Mooi van KennisSurf om edubloggers uit te nodigen voor de denktank bijeenkomst op 25 november in Media Plaza. Ook de scholen en leveranciers zijn erbij. Eigenlijk is het basisonderwijs niet mijn doelgroep, maar lijkt me wel leuk om hier naar te kijken en natuurlijk ben ik het aan mijn stand verplicht erover te bloggen, anders hadden ze me niet uitgenodigd. Hou jullie dus op de hoogte.

Ben trouwens benieuwd of de klas van juf Elke ook mee doet.
lerenvdtoekomst

3 reacties

 1. Ik ben nog in onderhandeling of ik er naar toe mag.
  De aankondiging maakte me wel nieuwsgierig.
  Of mijn klas meedoet?
  Nee, die doen alleen maar gratis dingen.
  Zo’n cheapo van een juf hebben ze.
  Arme schaapjes.
  (^_^)

 2. Mocht ook komen, maar had helaas al een dingetje een paar straten verder. 🙁
  Volgende keer beter, wel een leuk project.

 3. Ik mag ook meedenken. Ben wel benieuwd wat zo’n groep mensen allemaal kan verzinnen. Ook ik ben niet echt een basis onderwijs mens, maar er zijn vast genoeg zaken die voor het onderwijs in zijn geheel te gebruiken zijn. Heb er zin in!

Reacties zijn gesloten.