Het is begonnen, wikiwijs testen

Heb er even over nagedacht, zal ik nou wel of niet. Eigenlijk voelde ik een morele verplichting om me op te geven als Wikiwijs tester. Niet vanwege de te verwachten inhoud…daar gaan de docenten straks over. Maar vanwege het feit dat je pas ergens iets over mag/kan vinden als ook werkelijk weet wat er achter de schermen gebeurt en je mee mag denken en praten in deze fase.
Het is net als de grote mensen democratie…als je niet naar de stembus gaat moet je ook achteraf niet zeuren.
Ik hou jullie op de hoogte van de bevindingen.
wikiwijs

2 reacties

  1. @Medetester die verwijst naar een andere Medetester…normaliter verwijder ik anonieme reacties…gewoon je naam plaatsen kan toch ook? Gezien een eerdere ervaring zal ik die maar niet publiceren, heb ik zo weer een BOA om mijn nek.
    Maar ik ga eens kijken wat ict.hethooghuis.nl gaat bereiken met de ingewikkelde actie, inschrijven om te reageren enzo. Ik heb trouwens ook al een iets uitgebreider verslag geschreven http://www.karinblogt.nl/?p=2404

Reacties zijn gesloten.