Help een Computer…grapje?

Zondagsurfend en wachtend op de Kerstballen die in de boom moeten, kwam ik op Edublogs.be een downloadable CD tegen: Help een computer.
Nu heb ik net allemaal grappen gemaakt over digibete collegae en ook vragen gesteld over het bereik van mijn Weblog, zou dit dan een eerste stap zijn om nog meer docenten te kunnen helpen? Mijn Apple pruimt de spellen niet, zal het zo dus even op de Windows machien proberen maar in de omschrijving staat: Deze cd-rom helpt je tijdens deze kennismaking : het toetsenbord verkennen, de muis hanteren… En allemaal op een ludieke wijze. Via een drietal edugames oefenen jouw cursisten naar hartelust.
Ik denk dat sommige docenten met zweet gaan oefenen en de leerlingen zich een deuk lachen. Hou jullie op de hoogte (of zou het een Belgische 1 april grap zijn?)

Update: het werkt op mijn Windows machine prima, mooie spellen, ik kan nu met de muis en het toetsenbord werken, eindelijk!

Blogged with the Flock Browser

2 reacties

 1. Beste Karin,
  ik denk dat je de pointje miste.
  De doelgroep voor deze CD-Rom zijn cursisten (leerlingen) die voor het eerst een computer gebruiken.
  En het is aan hun docenten om gebruik te maken van deze cd-rom. Als aanvullend didactisch materiaal.

  Iets aandachtiger zijn in het vervolg, ipv weer even te lachen met die rare Belgen, hé. 😉

 2. @Ruben, sorry sorry sorry, ik wilde juist de collegae wakker schudden en niet jullie product naar beneden halen. Doelgroep is de leerling, maar ik ken genoeg docenten die niet in staat zijn de CD rom te downloaden en starten, dus hebben die leerlingen er weer niets aan.
  Ik zei niets over rare belgen, dat deed je zelf 🙂

Reacties zijn gesloten.