Help een Computer…grapje?

Zondagsurfend en wachtend op de Kerstballen die in de boom moeten, kwam ik op Edublogs.be een downloadable CD tegen: Help een computer.
Nu heb ik net allemaal grappen gemaakt over digibete collegae en ook vragen gesteld over het bereik van mijn Weblog, zou dit dan een eerste stap zijn om nog meer docenten te kunnen helpen? Mijn Apple pruimt de spellen niet, zal het zo dus even op de Windows machien proberen maar in de omschrijving staat: Deze cd-rom helpt je tijdens deze kennismaking : het toetsenbord verkennen, de muis hanteren… En allemaal op een ludieke wijze. Via een drietal edugames oefenen jouw cursisten naar hartelust.
Ik denk dat sommige docenten met zweet gaan oefenen en de leerlingen zich een deuk lachen. Hou jullie op de hoogte (of zou het een Belgische 1 april grap zijn?)

Update: het werkt op mijn Windows machine prima, mooie spellen, ik kan nu met de muis en het toetsenbord werken, eindelijk!

Blogged with the Flock Browser