Heimwee naar de PTT en Postbank

Geukkig gebeurde e.e.a na onze vakantie, maar toch. Onze bankpassen weigerden zich als betaalmiddel te gedragen, sta je dus mooi voor schut met een kar boodschappen of een tank vol benzine. Afijn een prachtig 0900 nummer, doorklikken, intikken…hekjes allemaal niet eenvoudig met een mobieltje :-). Wat bleek…..ik was verhuisd volgens de gegevens bij de ING-bank (vond het al vreemd dan als ik overschreef er Leeuwarden bijstond). Alles mag tegenwoordig digitaal maar een adreswijziging moet op papier…ook als je jezelf nooit verhuisd hebt. Bij navragen (en om een lang verhaal korter te maken) bleken onze nieuwe passen (die enge oranje ja…) teruggekomen te zijn als onbezorgbaar en mijn adres kwam niet overeen met die van mijn partner. Nou weet ik dat sinds TNT de post bezorgd het lezend vermogen blijkbaar minder is geworden, maar word er wel wat moe van. Ook wij krijgen steeds post die niet voor ons bestemd is. Waar nou de fout zit laat ik in het midden maar terwijl ik oranjepasloos ben, heb ik wel af en toe heimwee naar de goeie ouwe P tijd. Oh ja, tante Pos..er liggen hier nog brieven voor mensen aan de Arne, Does en Rotte…
Oh ja ING mijnheer….u zou me vorige week maandag al terugbellen om te bevestigen dat de passen versneld verstuurd zouden worden omdat er daar in Leeuwarden wat zaken niet helemaal goed gegaan zijn……..ik wacht af!

Deze post is opgedragen aan Willem die mijn gemopper zo miste 🙂

Blogged with the Flock Browser