Heeft Google kaarten vals geschud?

balletjes.jpg
In Volkskrant werd vanmorgen geschreven dat Google zijn eigen producten voor zou trekken in de zoekmachine met als voorbeeld Google Maps versus MapQuest. Volgens Nico van Eijk hoogleraar media en telecommunicatierecht van Universiteit van Amsterdam zou Google best net als Coca Cola in zijn keuken moeten laten kijken of de regels nageleefd worden, zonder prijsgeven van bedrijfsgeheimen.
Ik vraag me wel af of er al regelgeving over is?
 
Zelf net even getest met de zoekvraag: Flickr+online fotoboeken, eerste hit: Google Picasa. 🙂
Ik heb een Google gadget om mijn i-Google startpagina staan, citaten van de liefde (afkomstig van de site http://quotesandlines.com/) en raakte daar zondag toch wat in verwarring over de vertaalde tekst:
Het verblijf met me flagons, troost me met appelen: want ik van liefde ziek ben.
Afwisselende vertaling: Versterk me met flagons wijn, verfris me met appelen; voor zieken van liefde am
Heb even gezocht naar de goede tekst, helaas zal dus mijn Bijbel in moeten duiken of is een van mijn lezertjes Bijbelvast genoeg om het uit de het blote hoofd te declameren?