Heb jij ook zo veel nutteloze vaardigheden?

thumb_images_20080327-nutteloze_vaardigheid.jpg
Op de blog van
Pierre Gorissen las ik over het initiatief van Gerard Bierens, die een nieuwe website Nutteloze vaardigheden heeft gebouwd.

“In februari 2008 kwam Robert Scoble op het idee om een lijst te publiceren met obsoleteskills.com, ofwel nutteloze vaardigheden. Dit zijn verouderde vaardigheden die ons vroeger goed van pas kwamen, maar inmiddels geen nut meer hebben.

Omdat de site nog wat leeg was en ik het eigenlijk een grappig idee vind, heb ik gisteren tijdens het eten pen en papier op tafel gehad. Leuke bezigheid en vooral omdat wat ik nutteloos vind lang nog niet altijd nutteloos is.
Help eens mee om te vullen!
Mijn laatste bijdragen: likken aan postzegels (met filmpje), zeep opkloppen, cassettebandjes kopiƫren, een IBM bolletje vervangen (ook met filmpje), er staan er nog heel veel op mijn lijstje.