HapSnapShots Lady’s only

Lekker positieve energie opgedaan. De HapSnapShots van Nnoal (Nederlands Netwerk voor Open en Afstandsleren) was leuk, gezellig, lekker en geslaagd.
Nnoal organiseerde de HapSnapShots vorig jaar voor de eerste keer en werd dit jaar wegens succes geprolongeerd.  Lady’s only was het thema. 8 spreeksters mochten elk 10 minuten (4 blokken van 2 spreeksters) aan de Pitch (een presentatie mag je het niet noemen). Knap van sommige vrouwen dat ze in zeer korte tijd heel veel informatie over weten te brengen. Gelukkig zaten er voldoende mannen in het publiek om er geen breikransje van te maken (dat kan ook helemaal niet met zoveel topvrouwen!).
Zelfs de intermezzo’s werden verzorgd door vrouwen. Muziek en stand-up comedy uit eigen opleidingsstal. Sorry moet de namen laten voor wat het is, maar zal even zoeken naar blogverslagen en de presentaties die ook ergens moeten komen.
Mijn bijdrage was binnen de tijd en ik had zelf het gevoel dat “het wel lekker ging” logisch, als je jezelf lekker voor schut zet met gekke foto’s.
Lekker genetwerkt want wisseling van gesprekspartner aan de verschillende tafels werd zeer op prijs gesteld. Nieuwe mensen ontmoet en iemand dezelfde avond in Twitter tegengekomen.
Een geslaagd concept en prima organisatie….ga gauw lid worden van deze club, me aanmelden als hun huisblogger en houd het idee vast van korte to the point pitches. Kan niet saai worden, want wat is nou 10 minuten op een mensenleven.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Leuk om te horen. Ik mag zelf bij de volgende NNOAL-bijeenkomst een ding doen. Heb er nu al zin in.
    Inschrijfformulier zit ook al een tijdje te wachten op de HD.

  2. Wat leuk nieuws! Nu, het is hier bij Karin Blogt altijd leuk met veel informatie en ongelooflijk leerrijks in pittig prettige presentatie. Kon ik dat ook maar. wordt mijn blogje niet te saai. wat een ernstig mens ben ik toch. gelukkig kan ik bij jou veel komen bijleren, Karin. Prettig bedankt! Veel succes daar!

Reacties zijn gesloten.