Hallo Vodafone, mag ik 360 testen?

In de krant las ik dat Vodafone de haren nog steeds uit het hoofd trekt dat zij de IPhone deal niet binnengehaald hebben. Omdat ik al vanaf de mobiele telefoon bestaat een zeer tevreden klant ben van Vodafone, heb ik ook de overstap naar die andere club niet gemaakt om met een Iphone te kunnen bellen. Vodafone start nu met 360, waar je met een druk op de knop al je online sociale netwerken op een plaats kunt bekijken. Ze hebben daar samen met Samsung 2 telefoons voor ontwikkeld. Zag wel dat Hyves en Twitter nog niet aangesloten zijn trouwens. Ben direct naar My Vodafone gegaan omdat ik als vaste klant alle nieuwe dingen snel wil uitproberen. Helaas moet ik nog een jaar wachten voor ik weer een andere telefoon en abonnement kan kiezen. Kan Vodafone mij als blogger niet vragen om te testen en er verslag van te doen? Surf/Kennisnet doet dat ook met gadgets toch? Ze zullen mij wel een te kleintje vinden en vragen natuurlijk om een geldig betaalmiddel 🙂
360vodafone

Eén reactie

  1. Ikzelf ben bij T-Mobile omdat ik een Iphone wou en ik moet je zeggen dat ik er een heel klein beetje spijt van heb. Ik moet naar buiten om te bellen en in mijn huis ben ik 50% van de tijd onbereikbaar.

    Ik kijk toch stiekum uit naar een andere provider.

Reacties zijn gesloten.