Guilty pleasures met een opbrengst

Sinds de streamingdiensten beschikbaar zijn is mijn kijkgedrag veranderd.. Sowieso staat de tv hier overdag niet aan. Die gaat pas rond een uur of 7 (na het eten) aan.
Tijdens het eten wordt er geen tv gekeken….nou ja…..soms…..Masterchef Australie bijvoorbeeld.

Een van de meevallers van Netflixen of  HBO plussen is natuurlijk dat er geen reclames zijn, gek wordt ik er van op de commerciële zenders. Ook word ik niet lastig gevallen met politieke blabla en praatshows. Zelfs het nieuws kijken is een zeldzaamheid, zeker in deze barre tijden. Natuurlijk mis ik ook weleens wat op tv, maar internet is geduldig.

Momenteel kijk ik al tijden ‘s avonds een of twee afleveringen van Criminal Minds. Lekker voorspelbaar qua verhaallijn (misdaad, vliegtuig in, verdeling van de taken, babbel de babbel, profielschetsen, effe spannend en klaar). Bijvangst van deze serie vind ik de quotes die aan het eind (of begin) uitgesproken worden.
Hier op de weblog staat al jaren de (eigenlijk inmiddels niet meer geüpdate quotes collectie met een plugin.

Gisteren hoorde ik:

We must let go of the life we have planned, so as to accept the one that is waiting for us.
Joseph Campbell

In die fase van mijn leven zit ik momenteel ook een beetje. Gewoon mooi om die quote zomaar in de schoot geworpen te krijgen. Dus ik ga de quotes collectie van de plugin maar eens verversen.
Gooi dus quotes op in de reactie