Google conversations en andere elementen

Willem Karssenberg riep wat mensen op om het script van een Google Conversation te embedden op blog of website om te testen. Helaas mag in worpress.com geen i-frame gebruikt worden dus kun je het hier niet zien, maar op mijn eigen site aan de oefenkant lukte het wel. De Google conversatie die daar staat is dezelfde als hier. Google conversation is maar een van de Google Web Elements die er zijn.
Het leuke van Google converstation is dat je eigenlijk iets actiefs embed in je site en overal waar deze conversatie staat is deze hetzelfde. Denk eens aan een conversatie met een stelling die op een aantal blogs tegelijkertijd staat, de reikwijdte is heel groot op die manier. Ga eens denken wat ermee kan.

Eén reactie

  1. Heb er afgelopen week ook mee zitten spelen in combinatie met een Blackboard cursus. Daar kun je ook niet eenvoudig met iframes werken (docenten die dat wel doen komen vervolgens altijd bij mij terecht om het item weer te verwijderen), maar goed aangepakt kan het wel. Het biedt wel nieuwe mogelijkheden en kansen denk ik, doordat je de leeromgeving wat meer open kunt maken. Ik ga er de komende weken zeker verder mee experimenteren.

Reacties zijn gesloten.