Goed voorbeeld doet goed volgen

Vorig jaar rond deze tijd werd de oproep tot het edubloggers etentje gedaan, op dat moment was ik een af en toe blog lezer en geen blogger.
Omdat we toen in een keukenverbouwing zaten leek een keertje “echt” eten met mensen die ik alleen online kende wel leuk en begon dus (voelde me verplicht) spontaan Karin Blogt. Nu de inschrijving weer openstaat is er weer een nieuwe edublogger opgestaan Jeroen Clemens. Hij is werkzaam bij de Helen Parkhurst school VO Dalton in Almere. Gekke is dat ik Jeroen al veel eerder als “vriendje” had in LinkedIn, we hebben daar ons al verbaasd over het feit dat we heel dicht bij elkaar hebben gewoond in Utrecht en we hebben daar verschillende berichten uitgewisseld. Het wereldwijde web maakt de wereld eigenlijk zo heel klein en 10 november is de cirkel rond, dan zien we elkaar in het eggies op het edubloggers etentje. Lees trouwens vooral de weblog van Jeroen regelmatig, hij gebruikt webloggen in zijn onderwijs en dat zal bij mijn collegae wel vloeken in de kerk zijn.
Zie je vast snel in Twitter Jeroen! enne mooi je hebt een MacBook 🙂

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

 1. natuurlijk een Mac 😉
  twitteren heb ik me nog niet aan gewaagd.
  mij kapotte iPhone komt waarschijnlijk morgen weer terug, dan zal ik eens kijken en anders leg je het me wek uit tussen voor- en hoofdgerecht
  en gebruik ook regelmatig wiki’s. ook heel leuk

 2. “natuurlijk een Mac”
  Kijk, dat zijn teksten naar mijn hart. 🙂

  En ik hoop dat je gerapareerde iPhone terugkomt morgen en niet je kapotte 😉

Reacties zijn gesloten.