Goed gastheerschap in kwadraat

Vandaag waren wij (KPN consulting dus) als onderdeel van de leergang onderwijs op bezoek bij het ROC Midden Nederland in Nieuwegein, bij het Horeca & Travel College.
De vaste lezers zeggen…ja duhhh…makkelijk…daar heb je gewerkt, voor de goede orde…ik heb alleen gasten uitgenodigd en het contact adres doorgegeven aan onze projectleider.
Vandaag heb ik echter als echt vreemde gast na 3 jaar toch wel genoten van het gastheerschap van het ROC Midden Nederland en met name van de leerlingen en organisatie Facility Events.
Facility Events is een intern leerbedrijf voor en door leerlingen. Waarschijnlijk komt het erop neer dat BOL leerlingen gewoon een stukje echte interne ervaring opdoen voor ze echt de grote wereld ingegooid worden.
Maar, complimenten!
De receptie was op de hoogte van het lokaal (wij zijn echt in een lopende lesdag een redelijk storende factor), de koffie/thee werd in het lokaal gebracht, eten in het schoolrestaurant met 18 personen inbegrepen. Na het eten ook in het lokaal koffie/thee en in de tussentijd was de vaat verwijderd.
Logisch zou je denken, maar…dit zijn leerlingen die waarschijnlijk met een beetje sturing aan het leren/werken zijn.
Stuk voor stuk, vriendelijk, servicegericht en soms heerlijk timide.
Trouwens de hele sfeer bij het Horeca en Travel College vind ik prettig, vriendelijk en gastvrij. (nee de reüniemomentjes tellen niet mee)
De gasten  (allen van het ROC Midden Nederland) in onze leergang  die in een presentatie vertelden wat hun beweegt en waar ze tegen aan lopen, maakte het tot een geslaagde 2e Masterclass. Zeker de speeddate sessie en het feit dat zij ook mee aten droeg bij aan het succes.

In ruil voor deze gastvrijheid zeg ik bij deze Facility Events (docenten en/of leerlingen) een workshop slim inzetten van social media toe. Daarnaast een tip..toetje….maak meer reclame en maak jezelf vindbaar.
Dank Edgar voor de organisatie en natuurlijk Henk, Ger, Aad en Paul voor jullie zeer inspirerende bijdrage!

2 reacties

  1. Helemaal mee eens, het was een leuke inspirerende middag avond. Dank dat ik mee mocht doen. Groet, Aad

  2. Ook voor mij een inspirerende bijeenkomst. Gewillige oren van het publiek en speeddaten vraagt zelfbeheersing in beëindigen van gesprekken :-). Dank voor de uitnodigen.

Reacties zijn gesloten.