Gesponsorde Google links en Karin Winters

Willem Karssenberg stuurde mij een screendump van een mail. Hij beantwoordde een mail van mij (beiden in Gmail…..prive dus) en kreeg in zijn rechter balk bij de Google Ads als eerste hit de open dag bij ROC Midden Nederland te zien. Niet een keer maar hij heeft het meerdere keren getest. Dan ook gelijk maar eens zijn tip: Google eens op rocmn opgevolgd, hit nummer 8, Lizzy en Chiel in Manchester.
Ach ze zullen me dus gaan missen en zo laten ze dat nu al een klein beetje zien natuurlijk. Lief he?

Oh ja…..de kaarten zijn echt niet leuk…voor het geval je zo nieuwsgierig bent om ook de mail en tekst daarvan te willen lezen.
KarinROCMN2

en nog een aanvulling laat op de avond….ROC nu ook te zien op de weblog van Willem….eng wel!
willemrocmn

0 reacties

  1. Wat aardig dat je mijn e-mail adres w.karssenberg@gmail.com hebt zwart gemaakt. Had liever gehad dat je het getal rechtsboven had uitgegumd. Zoveel mailtjes moet ik nog archiveren!
    Help me getting things done….

  2. Karin,

    Zo kwam ik erachter (via mijn eigen weblog) dat het Koning Willem I College via Google Adwords adverteert, maar ook dat de opleiding die ik zelf co├Ârdineer als flexibel wordt aangeprezen. Wat trouwens waar is. Zo leer je nog eens wat!

    Groetjes, Patrick

Reacties zijn gesloten.