#gehaktdag: Over mijn CV en Personal Branding.

Vorige week mopperde ik op het feit dat ik een ITIL training moest volgen en dacht er nog lekker tussen uit te piepen bij het examen. Ik had mezelf namelijk niet aangemeld, ben niet zo van de toetsing. De organisatie was dit keer echter zeer goed…dus ik moest er aan geloven.
Omdat ik mijn week (planningsvaardigheden zijn slecht) zo vol gepropt had met scholingsmomenten zat leren er ook niet in.
Door de sneeuw geglibberd, erachter komend dat mijn leesbril nog thuis op tafel lag, examen ITIL Foundation gedaan. Gisteren certificaat mogen downloaden, geslaagd! Oh wat staat dat mooi op mijn CV…(vinden anderen.)

Vandaag kreeg ik een link/tip, Top 10 Social Influencers op het gebied van sociale media 

Potverdikkie, sta ik ook eens op een lijstje en ik geef het toe, zeker niet tussen (wat mij betreft) de minsten.
Hoe ik er op gekomen ben weet ik niet, neem direct aan (nu wel) dat er wiskundige formules zijn toegepast.  Voor die one minute of fame neem ik veel voor lief.
Of mijn aantal volgers even bloedhard stijgt, influencers zijn hot.

Wat staat er nou mooier op mijn CV, ITIL of Social Influencer?
Wel geinig (en natuurlijk ook heel handig) dat ik net de tekst voor de 12 minuten Pitch bij de Management Conferentie van CVI ingediend had, met de titel: ‘ Jij bent ook een merk, maak het sterk!‘

Ach even genieten van one minute of fame en dan weer door met de orde van de dag.
Maar plaatje infographic staat mooi vast! Die pikken ze me niet meer af.

influencers_socialmedia

Eén reactie

  1. Mooi en terecht lijstje natuurlijk! Zie dat de dames veel invloed hebben. Zouden wij (heren) niet zo van de social media zijn?

Reacties zijn gesloten.