#Gehaktdag: Dat worden dure bakkies leut…

Omdat het vrijdag nationale complimentendag is, doe ik vandaag op Gehaktdag maar een TGIF…

ajHeel per ongeluk stuitte ik vanmiddag op een Tweet naar mij van de Nationale Onderwijsgids, de club van de “maak een foto van je juf/meester en win een schoolreisje”. Omdat ik het zenden en de retweets van anderen zat was, heb ik dat account op Twitter geblockt. Voor een deel ook om me tegen mezelf in bescherming te nemen, ik werd vanmiddag al beticht Twitterpolitie te zijn, kan wel blijven mekkeren.
Of ik koffie wil komen drinken om de lucht te klaren.

Naar aanleiding van mijn gezeur over het lerarenregister heb ik ook toegezegd daar eens koffie te gaan drinken, in het kader van hoor/wederhoor.
Daarnaast moet ik nog eens naar de bi-weekly van OperationEdu om te praten waarom ik mezelf niet op de kaart zet, allang blij dat ik daar niet over geblogd heb.
Koffie, moet ik drinken met meer mensen/organisaties die ik soms wat op de tenen trap, zie het zelf trouwens meer als beetje aan de bomen rammelen.

Vanzelfsprekend drink ik graag een kop koffie,  vind ik dat organisaties het recht hebben op wederhoor, want ik kan soms te fel van leer trekken.

Maar, ik ben een loonslaaf en moet declarabel zijn, 40 uur per week. Daarnaast pers ik nogal wat tijd in bloggen, blogs onderhouden, RSS feeds plakken in edubloggers.nl en heb ik een gezin..
Maak er maar digitale kop koffie, want ik kost zo’n 40 koppen koffie per uur en dat zijn dus dure bakkies leut. Dat ik op mijn blogposts toch altijd de reactie mogelijkheid heb open staan vergeten ze zeker.

Dus nu het dilemma mijnerzijds….zou ik dan moeten stoppen met mopperen op de dingen omdat na mopperen heel vaak mail en uitnodigingen tot koffie volgen?
Daar staat trouwens tegenover dat ik weer geen koffie krijg als ik een club of persoon het graf in prijs.
Nou ja….vandaag wel ….kreeg vanwege mijn spread the word over Mentimeter, voor heel 2013 spontaan van oprichter Johnny een business account…met nog meer mogelijkheden. Top!!

georgeDenk dat ik alleen maar ga koffie drinken als ze George erbij geven…het oog wil ook wat.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.