Geflipt, gegeten, gedronken en gekletst.

Gisteren het jaarlijkse edubloggers etentje gehad. Vorig jaar was ik nog blogloos en bleu. Omdat we een keukenverbouwing hadden, had ik mezelf als beginnend bloglezer uitgenodigd. Toen wat meeluisterend naar die vreemde blogwereld mensen, nu volop meepratend en genieten.
Wat een verschil met vorig jaar, voor mezelf maar ook het aantal aanwezigen en de samenstelling van de groep.
Eerst de borrel vooraf, handjes schudden, door Jeroen geWordlede kaartjes opplakken (Jeroen is ziekjes naar huis gegaan, Beterschap) en mensen alleen bij de blognaam kennen, oh dus jij bent Moqub, Wauwel ,Blogisch (flauw want die ken ik allang), Didactict (haha).
Ook merkte je goed dat Twitter heel erg ingeburgerd is bij deze club, afmeldingen, routeplanningen en aankomsttijden werden rond getwitterd.
pierrePierre Gorissen had daar zelfs een T-shirt voor laten maken, hij roept alleen dat hij zijn foto ziet die Gerard Dummer  gemaakt heeft. (kijk hier voor meer foto’s inclusief de foto’s van de nu gestarte onderwijsdagen.)
Had online al geroepen dat ik de Flip van Jeroen Bottema even wilde vasthouden, handig want ik weet wat een Flip is en niet wie Jeroen is. Trouwens veel Jeroenen  gisteren.
Lang niet met alle mensen kunnen praten, ondanks de borrel, de ronde tafel, het af en toe buiten roken. Volgend jaar beter, gaan we paintballen, unconferencen of Lipdubben.

Ja en de rekening, we hebben ons moeten laten sponsoren door Ger (de Blogloze maar niet lang meer!!!) en Paul omdat de deelsom niet goed gemaakt was en we ook de mensen die met of zonder afmelding gewoon in de pot meegerekend werden (een buffet moet van te voren op aantallen geregeld worden). Over sponsoren gesproken……..daar hebben we het nog een keer over.
Op de blog van Rene vd Burgt staan alle links naar alle blogs of Twitternamen zodat je daar kunt kijken of er blogposts bijkomen.
flip
Vanmorgen heb ik de posts van Jef, Wilfred en Pierre al gelezen.
Beetje brak wel, en hoop dat Willem vanmorgen het licht uitgedaan heeft, hij kon uitslapen op onze zolder en weet dat Annet niet verdronken is in het waterbed.
Volgende week weer?

Aanvulling 1: wil je de gezichten van ons zien? Geflipt door Jeroen Bottema

Oh ja en de variatie van plaats waar foto’s staan en het feit dat er nu 2 staan is om even aan Fons te laten zien dat ik dat ook al kan 🙂

 

0 reacties

 1. Leuk te lezen dat jullie het goed hebben gehad. Volgende keer probeer ik er ook bij te zijn. Nu lukte het me niet. Was me ook al opgevallen dat het Jeroen-gehalte hoog was én mensen die op 20 februari jarig zijn, al ontbrak er minimaal 1.
  Heb je al gekeken of Willem nog op zolder ligt? Misschien heeft hij die blogpost van vandaag wel vanaf jouw zolder gemaakt met zijn eee-pctje en ligt hij nog steeds op een oor.

 2. Ha Karin,

  Ik heb de speech van Willem Karssenberg ook geflipt. Erg donker allemaal, maar de speech is er zeker niet minder om!

  Leuk je een keer te ontmoeten en nogmaals dank voor de perfecte organisatie (samen met Jeroen).

 3. Hé Karin,

  Het was erg gezellig, inderdaad. Wat vervelend van die rekening. Laat weten als ik nog wat bij moet schieten.

Reacties zijn gesloten.