Op 20 februari jarige Bloggers,Gefeliciteerd!

Vandaag 20 februari zijn er (minstens) 3 jarige edubloggers. Moniek Verhaaren (Mosredna), Annet Smith (Gadgets en onderwijs) en Pierre Gorissen (ICT en Onderwijs) zijn alledrie jarig vandaag. Vanaf deze plaats: GEFELICITEERD MET JULLIE VERJAARDAG en een Wordle speciaal voor jullie! Nog meer jarige edubloggers vandaag?
20febjarigen1

Tien jaar later: 20 februari 2019
Kijk dat is de kracht van een eigen weblog (extern geheugen).
Vandaag voeg ik (eindelijk) ook Tessa van Zadelhoff toe als jarige Edublogger.

3 reacties

  1. Dank je voor deze prachtige felicitatie! Ik voel me zeer vereerd. Het is inderdaad best bijzonder dat er 3 edubloggers op dezelfde dag jarig zijn. Vanaf deze plek wil ik ook Pierre en Moniek van harte feliciteren!

  2. Hallo Karin,
    Wow, wat mooi! Bedankt. Pierre en Anneth ook hartstikke gefeliciteerd. Vorig jaar dacht ik dat jullie me voor het lapje hielden toen we alledrie tegelijk jarig (b)leken te zijn. Maar dat was dus geen lapje, ontdekte ik toen tot mijn verbazing. Ik ben net als Karin benieuwd of er nóg meer bloggers jarig zijn vandaag.

Reacties zijn gesloten.